Gaming Events

GAMEXPERT

Locul unde descoperi tot ce este nou și potrivit pentru pasiunile tale: gaming și esports.

NFT-uri NIKE în jocurile făcute de EA SPORTS

Electronic Arts și Nike au ajuns la o înțelegere care va vedea NFT-urile Nike să-și facă loc în viitoarele jocuri EA Sports. „Activele virtuale” vor fi create de platforma Web3 de marketplace a celor de la Nike: .Swoosh .

„Noul parteneriat al Nike cu EA Sports va căuta să construiască noi experiențe captivante și să deblocheze noi niveluri de personalizare în cadrul ecosistemului EA Sports”, a spus Nike într-un comunicat de presă. „În viitoarele titluri EA Sports, EA Sports și Nike plănuiesc să facă disponibile creații virtuale .Swoosh selectate, permițând membrilor și jucătorilor noi oportunități unice de exprimare și creativitate prin sport și stil.”

Potrivit anunțului, acest parteneriat afirmă că EA Sports îl va folosi pentru a construi ceea ce numește „noi experiențe imersive”. De asemenea, susține că va permite noi niveluri de personalizare în joc pentru jucătorii din titlurile EA Sports.

„Toți cei de la EA Sports suntem concentrați să conducem următoarea evoluție a fandomului sportului, iar această nouă colaborare cu partenerii noștri de lungă durată de la Nike se află direct la intersecția inovației, sportului și culturii”,” a spus în comunicat Andrea Hopelain, SVP al mărcii EA pentru EA Sports and Racing.

„Lucrând cu .Swoosh, vom aduce creativitatea și exprimarea de sine în prim-plan pentru fani în timp ce se conectează, concurează și își împărtășesc dragostea pentru sport.”

Nu au fost menționate jocuri specifice în anunț. De asemenea, nu menționează în mod specific NFT-urile, dar dată fiind menționarea platformei .Swoosh, este clar că acolo par să se îndrepte lucrurile.

Nike spune că mai multe detalii despre cum va funcționa această integrare vor fi făcute publice în lunile următoare.

Ce părere aveți despre Nike NFT care vin la jocurile EA Sports?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories

Featured Post

Write what you are looking for, and press enter to begin your search!

Shopping Cart (0)