Gaming Events

GAMEXPERT

Locul unde descoperi tot ce este nou și potrivit pentru pasiunile tale: gaming și esports.

Se lansează Academia de eSports din Manchester

Gametech, o divizie a grupului tehnologic IN4 Group din Manchester, a lansat Manchester Esports Academy.

Academia va oferi un program de educație și abilități în domeniul sporturilor electronice pentru tinerii din zona Greater Manchester a Marii Britanii, cu vârsta cuprinsă între opt și 16 ani.

Manchester Esports Academy a fost lansată ca parte a festivalului „We Invented the Weekend” de la MediaCity din Salford. La lansare a fost prezentată și Angela Rayner, deputată pentru Ashton-under-Lyne, Droylsden și Failsworth, lider adjunct al Partidului Laburist și prim-secretar de stat.

Participanții au putut lua parte la sesiuni de testare a programului, care include coaching, educație în carieră, sănătate și nutriție.

Accesul la Manchester Esports Academy va fi disponibil prin abonamente lunare. Pentru tinerii din medii defavorizate și cei susținuți de organizația de caritate Children in Need, academia va reduce costul.

Academia își propune să construiască „dezvoltare personală pozitivă” pentru cei care participă la program. Pe lângă sprijinirea creșterii tinerilor, va educa părinții cu privire la numeroasele căi de carieră disponibile prin industria esporturilor.

Abdiqani Ahmed, care este fondatorul organizației de eSports din Marea Britanie Lionscreed și noul director de program al Academiei de Esport din Manchester, a comentat: „Academia de Esports Manchester oferă o abordare unică, îmbinând antrenamentul profesional și dezvoltarea abilităților soft, cu accent pe sănătate și nutriție. Academia oferă o experiență educațională holistică și depășește formarea tradițională în stilul clasei de elevi”.

În timp ce academiile de esports sunt încă un concept destul de nou în Marea Britanie, diverse inițiative sunt deja active în Statele Unite. În februarie 2023, organizația nord-americană Ghost Gaming a colaborat cu liga de sport pentru tineret XP League pentru a încuraja dezvoltarea tinerilor în sud-estul țării.

Mo Isap, CEO al IN4 Group, a vorbit, de asemenea, despre lansarea Academiei Manchester Esports: „Industria jocurilor video și a esporturilor explodează la scară globală și suntem încântați să sprijinim tinerii noștri din regiune cu Manchester Esports Academy, în inima MediaCity.

Credem că tinerii din toate mediile ar trebui să aibă acces echitabil la viitorul tehnologic și, sprijinindu-i pe tinerii locali să-și găsească pasiunea și să o valorifice drept combustibil, ei pot realiza lucruri grozave în viitoarele lor cariere.”

Ce părere aveți de inițiativa lor? Te așteptăm cu un comentariu pe social media @gamexpert.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories

Featured Post

Write what you are looking for, and press enter to begin your search!

Shopping Cart (0)